Home

Biddinghuizer bedrijven in race Flevius Award

Biddinghuizen - 6 november 2014.  Op 27 november wordt tijdens het Congres Vrijetijdssector Flevoland de Flevius Awards uitgereikt, de waarderingsprijs voor toeristisch Flevoland. Uit Biddinghuizen staan hiervoor Flevonice en New-Challenge op de lijst van mogelijk genomineerden.

Bij de organisatie zijn dertig initiatieven voorgedragen. Deze innovaties laten zien dat de vrijetijdssector van Flevoland in ontwikkeling is. Deze nieuwe initiatieven, spraakmakende personen, bijzondere activiteiten, jubilea of evenementen zijn door overheden, bedrijven, instellingen of collega-ondernemers aangedragen voor de Flevius Award 2014.

Bekendmaking genomineerden en winnaar
Uit de dertig kanshebbers kiest een deskundige jury drie genomineerden die op 13 november 2014 bekend worden gemaakt worden. Om de Flevius Award 2014 te winnen, nemen de drie genomineerden het tegen elkaar op in een pitch tijdens het Congres Vrijetijdssector Flevoland "Are you ready for take off" op 27 november 2014. Het publiek bepaalt samen met de jury wie van de ondernemers er uiteindelijk met de award naar huis gaat.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat