Home

Flevonice genomineerd voor Flevius Award

Biddinghuizen - 13 november 2014.  Flevonice uit Biddinghuizen is één van de drie genomineerden voor de Flevius Award 2014. Dat maakte de organisatie van de awards vandaag bekend. Flevonice werd gekozen uit dertig initiatieven en maakt nu kans op deze waarderingsprijs voor toeristisch Flevoland.

Naast Flevonice zijn ook de evenementen Dutch Match Cup en Autoweek Live genomineerd.

Flevonice
Flevonice is in 2014 gestart met een nieuw concept en de slogan 'Beweeg de dag van je leven'. Aan de unieke drie kilometer lange ijsbaan zijn een groot aantal activiteiten als driftkarten, flyraden, skeeleren en steppen toegevoegd. Er is gekozen voor een 'all-inclusive' concept, dus een dagje uit voor een vaste prijs. Met het nieuwe concept van Flevonice heeft Flevoland er een bijzonder outdoor beweegpark bij gekregen dat het gehele jaar is geopend.

Om de Flevius Award 2014 te winnen, nemen de drie genomineerden het tegen elkaar op in een pitch tijdens het Congres Vrijetijdssector Flevoland "Are you ready for take off" op 27 november 2014. Het publiek bepaalt samen met de jury wie van de ondernemers er uiteindelijk met de award naar huis gaat.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat