Home

Veel bezoekers bij Netwerkvloer

Biddinghuizen - 9 december 2014.  Dinsdag 25 november is de vijftiende editie van De Netwerkvloer gehouden bij FlevOnice in Biddinghuizen. Bij de langste kunstijsbaan van Nederland presenteerden zo'n 45-50 exposanten zichzelf aan circa 250-300 bezoekers.

Organisator Yvon Moossdorff is tevreden: „Normaal gesproken heb ik altijd wel iets op of aan te merken, maar dit keer niet. Het was druk, de energie was erg goed en mensen hebben mooie afspraken gemaakt. Een van de bezoekers zei: dit is de eerste beurs waarbij ik niet alleen veel nieuwe mensen heb ontmoet, maar ook met concrete afspraken naar huis ga. Wat mooi!"

Vaste formule
De Netwerkvloer heeft een vaste formule. Voordat het evenement plaatsvindt, krijgen exposanten een training om zich goed voor te bereiden. „Daar vertelt een trainer ze om proactief te zijn op de beurs. De combinatie met uitgebreide aandacht op social media, in het zakenblad Regiolokaal en in media van Wegener zorgt ervoor dat de exposanten in een warm, gespreid bedje terechtkomen."

Alhoewel De Netwerkvloer plaatsvond bij FlevOnice, is er niet geschaatst. Wel hebben bezoekers tegen elkaar geracet op de driftkartbaan. De volgende editie vindt plaats op 13 januari bij Van der Valk in Zwolle. Het thema is dan 'Actie, bewegen en gezondheid'.

Bron: DeOndernemer.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat