Home

Zappsport Elfstedentocht in Biddinghuizen

Zappsport Elfstedentocht in Biddinghuizen Biddinghuizen - 5 februari 2015.  Televisieprogramma Zappsport organiseert op zondag 15 februari een alternatieve Elfstedentocht voor kinderen bij Flevonice in Biddinghuizen.

Op zondag 15 februari ben je om 13.00 uur van harte welkom om een rondje te komen schaatsen. De kinderen kunnen die middag samen schaatsen met de leden van het Zappsport schaatsteam. Dit team bestaat uit vijf kinderen die in de afleveringen van Zappsport leren schaatsten onder leiding van oud-wereldkampioene Barbara de Loor. Hun ultieme doel is het rijden van de Zappsport Elfstedentocht in Biddinghuizen.

"Omdat we andere kinderen ook de mogelijkheid willen geven om het ijs te betreden, organiseren we dit evenement", meldt de organisatie. Voor ieder kind is er een geschikte afstand. "Dus kom je schaatsmoves showen en wie weet kom je wel in de uitzending!"

De toegang voor dit evenement bedraagt €12,50 en voor elke betalende volwassene krijgt 1 kind (t/m 12 jaar) gratis toegang. Voor meer informatie over het schaatsteam, ga naar www.zappsport.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat