Home

Kansen voor werk bij Walibi

Biddinghuizen - 8 april 2015.  Walibi Holland, het werkgeverscontactteam van de gemeente Dronten (www.dewerkplek.nu), gemeente Kampen en IMpact hebben de handen ineen geslagen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om bij Walibi te gaan werken.

Het bekende attractiepark in Biddinghuizen stond vanaf het begin zeer positief tegenover het inzetten van mensen uit een uitkeringssituatie binnen de verschillende afdelingen die er zijn. Zij hebben daarom een speciale selectiemiddag georganiseerd die aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de kandidaten.

Resultaten
Tijdens deze middag, waarin onder andere samenwerkingstalent en rekenvaardigheid werden getest, zijn de 14 kandidaten ook individueel door medewerkers van Walibi gesproken. Uiteindelijk zijn er 9 kandidaten door de selectieprocedure gekomen. Zij krijgen allemaal een arbeidsovereenkomst aangeboden voor seizoen 2015. Verder zijn er 6 kandidaten die tijdens latere selectierondes mogen instromen en daarmee ook nog in aanmerking kunnen komen voor verschillende vacatures. Tevens heeft Walibi besloten om ook dit jaar 2 medewerkers van IMpact op detacheringsbasis te laten werken bij de facilitaire dienst. Zij worden daarbij begeleid door een jobcoach van IMpact.

Tevreden
Na afloop waren alle betrokkenen zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat dat het heeft opgeleverd. Meer weten of wilt u ook een werkplek bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Neem dan contact op met het werkgeverscontactteam.

Bron: Dronterland.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat