Home

Gemeente ondersteunt Flevo Fun Fields

Biddinghuizen - 15 april 2015.  Zaterdag 25 april organiseert een aantal outdoororganisaties aan de oostkant van Flevoland het evenement Flevo Funfields. De gemeente Dronten ondersteunt dit initiatief tezamen met de 'fun' bedrijven, omdat er met Flevo Funfields benadrukt kan worden wat dit gebied in Oostkant Dronten heeft te bieden.

Op dit outdoor evenement staan de verschillende 'fun' eilanden met hun actieve programma's centraal. Er is dus genoeg uitdaging voor een ieder die het aandurft. Je kunt er onder meer gratis komen zeilen bij De Randmeren, golfen bij Dorhout Mees, de fun-attributen veroveren bij Flevonice en survivallen bij New Challenge. Je vindt er ook top clinics van professionals, showcases, kids paradijzen op ieder eiland, lounge plekken met een uitgebreid aanbod van eten en drinken en nog veel meer.

Alle Funfields zijn te bereiken via de N306 (Spijkweg) parallel aan het Veluwemeer in Flevoland, Oostkant Dronten.

– Funfield: Flevonice
– Funfield: De Randmeren
– Funfield: Dorhout Mees
– Funfield: New Challenge

Flevo Funfields begint om 10.00 en tegen 16.00 uur zal het einde in zicht zijn. Je kunt overal gratis naar binnen en aan deelnemen. Ook het parkeren is gratis. Meer informatie vind je op http://www.flevofunfields.nl.

Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat