Home

Eventprofessionals aan bod op Walibi

Eventprofessionals aan bod op Walibi Biddinghuizen - 4 mei 2015.  Walibi stunt op 12 mei met een op voorhand indrukwekkend eigen evenement voor eventprofessionals in het vernieuwde BizNiz Center van het attractiepark.

Onder meer Julius Solaris, hoofdredacteur van Eventmanagersblog.com, praat je bij over de nieuwste Eventtrends.

#hardgaan
Op zoek naar inspiratie en tips en trucs over hoe jouw volgende evenement het allerbeste ooit wordt? Kom dan naar de eerste editie van EventBizNiz live #hardgaan voor eventmanagers, in het vernieuwde BizNiz Center van Walibi Holland. Tijdens dit congres neemt Julius je mee langs alle belangrijke trends voor events voor het aankomende jaar. De Do's en Don'ts van eventmanagement en de allernieuwste technologieën die niet op jouw aankomende event mogen ontbreken. Hij inspireert en leert je de dingen die je nog niet wist.

Onder leiding van presentatrice Lieke van Lexmond ga je mee op reis langs inspirerende cases uit het vak. Daarnaast hebben we live on stage; Gerrit Heijkoop over de rol van social media tijdens events. Bente Bollmann, Marketing Manager van Lowlands, PITCH en Down The Rabbit Hole bij Mojo Concerts, is uitgenodigd voor een interessante casestudy met do's & dont's van festivalorganisatie.

Meer informatie op de website van Walibi.

Bron: eventbranche.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat