Home

Topverkopers Kinderpostzegels gratis naar Walibi

Topverkopers Kinderpostzegels gratis naar Walibi Biddinghuizen - 19 mei 2015.  Ruim 600 basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 zijn maandag een dag lang op schoolreis geweest naar attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen als dank voor hun hoge verkoop van kinderpostzegels in 2014.

De schoolreis is een prijs voor de 20 groepen die de hoogste opbrengst hebben behaald tijdens de Kinderpostzegelactie 2014. Daarnaast wonnen de vijf groepen met de meest creatieve inzending op de vraag: "Waarom vind jij het belangrijk mee te doen aan de Kinderpostzegelactie?".Feestelijke ontvangst
De topverkopers werden feestelijk ontvangen voor de aftrap van deze dag op het hoofdpodium van Walibi Holland door Ilja van Haaren, directeur van Stichting Kinderpostzegels.

Kinderpostzegels
Met de opbrengst van de jaarlijkse Kinderpostzegelactie geeft Stichting Kinderpostzegels kwetsbare kinderen kansen voor een betere toekomst. Het afgelopen jaar kon Kinderpostzegels ruim 588.000 kinderen helpen. In 2015 wordt een aantal elementen aan de actie toegevoegd die scholen ertoe moet aanzetten om zich nog harder in te zetten voor kwetsbare kinderen. Een daarvan is dat de scholen zelf mogen kiezen waar de opbrengst naartoe gaat. Hierbij kan gekozen worden uit drie thema's: Stop Kinderarbeid, Bij de les blijven (Preventie Schooluitval) en Ieder kind een gezin (Pleegzorg).

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat