Home

Inschrijving 24Kika geopend

Biddinghuizen - 29 mei 2015.  De inschrijving voor 24Kika, een 24-uur durend skating evenement bij Flevonice op 4 en 5 september, is geopend. Dat meldt de organisatie op haar website. Inschrijven dient via de website 24kika.nl plaats te vinden.

24kika is een skeelerevenement voor zowel jong als oud en voor de sportieve als de recreatieve skater. Tijdens het evenement wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor de strijd tegen kinderkanker. Er zal gestreden worden om de diverse prijzen, maar aan gezelligheid zal het ook dit jaar niet ontbreken. Op de speciaal voor het evenement gecreëerde camping en in de 'skate village' hangt altijd een unieke sfeer. "Dus of je nu voor de BBQ of voor eremetaal komt; iedereen is welkom tijdens de 24kika!", schrijft de organisatie op haar website.

Inschrijven
De inschrijving zal iets anders verlopen dan andere jaren. Deelnemers dienen zichzelf dit jaar individueel in te schrijven via de website, dus niet meer als team. Uiteraard word je natuurlijk wel gewoon in je eigen team ingedeeld, dit kun je aangeven. Op deze manier kan de organisatie de deelnemersregistratie beter bijhouden en zal de tijdsregistratie tijdens het evenement beter verlopen.

Om je te helpen sponsorgeld op te halen voor de 24kika zal de organisatie net als voorgaande jaren weer loten beschikbaar stellen voor een loterij die zal plaatsvinden tijdens het evenement. Inschrijven kan via http://www.24kika.nl/inschrijven.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat