Home

Rockband Mister Blister bij Bremerbergsehoek

Biddinghuizen - 15 juli 2015.  Op zaterdag 25 juli treedt de rockcoverband Mister Blister op in restaurant Bremerbergsehoek. Mister Blister is een Almeerse coverband, opgericht in 2014, met een classic rockrepertoire van de jaren zeventig tot nu.

"Plezier in het maken van muziek en het enthousiasme om samen met het publiek van elk optreden een feest te maken, zijn onze belangrijkste drijfveren", schrijft de band. Mister Blister bestaat uit vijf ervaren muzikanten die Engels- en Nederlandstalige pop- en rockmuziek op een energieke en overtuigende manier weten te coveren. De band staat garant voor een swingend en spetterend optreden. Met nummers van onder andere Herman Brood, The Rolling Stones, Cream, ZZ Top, The Scene, Queen, The Black Crowes en Gary Moore, komt iedere (rock)muziekliefhebber aan zijn trekken.

De avond begint om 21:00 u en iedereen is van harte welkom bij Restaurant Bremerbergsehoek aan de Bremerbergdijk 35. Kijk voor meer informatie op http://www.bremerbergsehoek.nl.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat