Home

Inschrijving Mud Masters bijna vol

Inschrijving Mud Masters bijna vol Biddinghuizen - 27 juli 2015.  Op 26 en 27 september wordt op het evenemententerrein bij Walibi Holland in Biddinghuizen voor de derde keer de Mud Masters Obstacle Run gehouden. De inschrijving loopt nog, maar is met 23.000 deelnemers wel bijna vol.

Vorig jaar verschenen er 17.000 deelnemers aan de start van het evenement. Het aantal inschrijvingen ligt dus nu al 35% hoger dan in 2014. Nieuw in 2015 is een 24-uurs race waarbij, deelnemers in een etmaal zoveel mogelijk rondes van het parcours moeten afleggen.

Mud Masters is geen wedstrijd. De sporters doen mee voor de lol. Zij leggen op het evenemententerrein bij Walibi Holland (en het omliggende Spijk en Bremerberg-bosgebied van Staatsbosbeheer) een ruig en modderig hindernisparcours af. Mariniers hebben diverse hindernissen bedacht, zoals kruipgangen, modderbanen en klimrekken. Er waren verschillende afstanden, 6, 12 of 18 kilometer of de marathon.

De periode van voorinschrijving voor vroegboekers is ondertussen verstreken. Daarom variëren de kosten voor deelname aan het evenement nu van 52,50 tot 67,50. Inschrijven kan via deze rechtstreekse link.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat