Home

10 genomineerden op GroenTechniek Holland

Biddinghuizen - 10 augustus 2015.  Op de tweede editie van GroenTechniek Holland - het evenement voor professionals in de groene openbare ruimte in Biddinghuizen - lanceren ruim 150 fabrikanten, importeurs en dealers primeurs op het gebied van maaimachines, (compact)trekkers, grondverzet voor tuin en park, professioneel tuin en parkgereedschap, recycling, beregening, onkruidbestrijding, bemesting, grafdelving, reiniging, gladheidsbestrijding, hoogwerkers, aanhangwagens en elektrisch transport.

De meest opvallende noviteit wordt bekroond met het Gouden Klavertje Vier, een innovatieprijs die door een vakjury wordt toegekend. Alle deelnemers konden met hun innovaties meedingen naar deze noviteitenprijs en de vakjury beoordeelde in welke mate de innovaties vernieuwend en onderscheidend zijn. Dit leverde tien nominaties op. Op de eerste beursdag, dinsdag 8 september, wordt bekendgemaakt welke van deze genomineerden het Gouden Klavertje Vier wint.

"De genomineerde innovaties zijn heel divers van aard en om uiteenlopende redenen interessant voor professionals werkzaam in de openbare groene ruimte. Van technische, ergonomische, kosten- of arbeidsbesparende verbeteringen tot milieuvriendelijke of duurzame oplossingen. De innovaties tonen aan hoe breed het werkterrein van de groenprofessional is en ook hoe groot de innovatiekracht van deze sector is", aldus de vakjuryleden Gertjan Zevenbergen (AgriMedia/Tuin en Parktechniek), Gert Vreemann (CUMELA/Grondig), Hein van Iersel (NWST/Stad&Groen/Boom in Business/Boomzorg/Fieldmanager), Johan Simmelink (BDU/Tuin & Landschap) en Rien van der Spek (voorzitter van de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners VHG). De jury kwam na rijp beraad tot 10 opvallende innovaties.

www.groentechniekholland.nl
Met 150 deelnemers die ruim 500 merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is het tweejaarlijkse vakevenement GroenTechniek Holland volgeboekt. Alle marktleiders en toonaangevende merken zijn met exposities én demonstraties groots van de partij. GroenTechniek Holland is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september dagelijks open van 10 tot 17 uur op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. De entree en ruime parkeergelegenheid is gratis, zie http://www.groentechniekholland.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat