Home

Mud Masters is zelf een dagje marinier zijn

Biddinghuizen - 22 september 2015.  Zelf een dagje marinier zijn. Dat is het idee achter de Mud Masters in Biddinghuizen. Deelnemers leggen bij dit evenement komend weekend een ruig en modderig hindernisparcours af.

Het idee daarvoor komt van André Skwortsow. Hij kreeg in zijn tijd als militair vaak de vraag van vrienden of zij eens mee mochten naar de stormbaan. Ook zag hij hoe populair soortgelijke evenementen waren in Amerika en Engeland. Sinds de eerste editie in 2012 is het evenement uitgegroeid naar ruim 23.000 deelnemers.

Deelnemers worden om de vijfhonderd meter geconfronteerd met een obstakel. Nieuw dit jaar is de 'flyer', een tien meter hoge glijbaan waarbij deelnemers in het water worden gelanceerd.

Tips
Volgens de organisator zijn drie elementen van belang: de saamhorigheid, de uitdaging en de lol. Skwortsow weet als geen ander hoe je dit evenement het beste te lijf kan gaan. Hij geeft alle deelnemers vijf tips hoe zij de Mud Masters het best kunnen overleven. Bekijk daarvoor de extra video bij het bericht op de website van Omroep Flevoland.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat