Home

28 november Gratis schaatsen Flevonice

28 november Gratis schaatsen Flevonice Biddinghuizen - 5 november 2015.  Vanaf zaterdag 28 november kan er weer worden geschaatst bij Flevonice. De openingsdag van het winterseizoen staat in het teken van een samenwerking tussen Flevonice en Gemeente Dronten. Samen trakteren ze maximaal 4.500 bezoekers op een entreeticket voor de openingsdag.

De samenwerking is onderdeel van de citymarketing campagne Dronten geeft je de ruimte! "Dronten is een sterk groeiende gemeente met alle woon-, werk- en studievoorzieningen. We zijn trots op belangrijke recreatieve trekkers als Walibi Holland en Flevonice. Met de samenwerking tussen Flevonice en de gemeente kunnen we inwoners van Dronten en de omliggende regionale gemeenten op een leuke manier kennis laten maken met zowel de gemeente als één van haar belangrijkste attracties", aldus senior communicatieadviseur Robert van Vliet namens Gemeente Dronten.

Tickets bestellen
Flevonice is tijdens het winterseizoen van 28 november t/m 5 maart dagelijks geopend tussen 09:00 - 21:30 uur. Voor de openingsdag op 28 november zijn maximaal 4.500 tickets beschikbaar gesteld. Klik hier voor meer informatie over de openingsdag en het bestellen van tickets.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat