Home

Kaartverkoop Defqon.1 start in maart

Kaartverkoop Defqon.1 start in maart Biddinghuizen - 7 januari 2016.  Q-dance, organisator van Defqon.1 in Biddinghuizen, heeft bekend gemaakt dat de kaartverkoop voor het festival start op 26 maart om 13.00 uur. Eerder al, op 3 maart, start de verkoop van Travel Packages. Het dancefestival wordt gehouden van vrijdag 24 tot zondag 26 juni.

Als eerste opent de verkoop voor mensen die een weekendticket met accommodatie willen boeken. Vanaf 3 maart kun je terecht voor het boeken van een tipi of hotel. Ook geïnteresseerden voor het Friends Camp, waarop je als groep vanaf 20 personen terecht kunt, kunnen vanaf dan reserveren.

Weekend
De eigenlijke kaartverkoop van Defqon.1 begint op zaterdag 26 maart om 13.00 uur. Er kan gekozen worden uit twee soorten tickets. Met een weekendticket kun je van vrijdag tot zondag terecht, met een zaterdagticket alleen op zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur.

Defqon.1
Van vrijdag 24 tot zondag 26 juni komen de die hards onder de hardere dance stromingen samen op Evenemententerrein Biddinghuizen voor het Defqon.1 Weekend Festival. Met meer dan 200 DJ's binnen de hardere stijlen, epische stages, en shows zoals The Gathering, POWER HOUR & Endshow wordt Defqon.1 ook wel het 'Mecca van de Hardere Stijlen' genoemd.


Bekijk de officiële trailer van vorig jaar om een indruk te krijgen van Defqon.1

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat