Home

Randmeren in eerste uitzending VaarTV

Biddinghuizen - 14 januari 2016.  Op zaterdag 16 januari zendt RTL4 de eerste aflevering van het geheel vernieuwde watersportprogramma VaarTV uit, met Flevoland en Randmeren in beeld.

Het nieuwe VaarTV wordt gepresenteerd door Laura Hogendoorn (voorheen reporter WNL en presentatrice NOS Zappweek) en Nadia Palesa (ex- Pow News en ook presentatrice RTL Snowmagazine). Laura en Nadia zijn gepassioneerde watersporters die er alles aan doen om het hun gasten op en rond het water naar de zin te maken.

Verkenningstocht langs Nederlands mooiste watersportgebieden
"We hebben prachtige watersportregio's in Nederland bezocht", zegt Laura Hogendoorn, één van de twee presentatrices van het programma. "Elke aflevering verkennen we een watersportgebied met een groep avontuurlijke, jonge mensen en maken kennis met de meest uiteenlopende vormen van watersport die in de regio mogelijk zijn. Door de opzet van het programma ontstaat een unieke mix van adrenalinesporten als flyboarden, wakeboarden en parasailen met rustiger vormen als sloepvaren, suppen en kanovaren." In de hele reeks komen de mooiste watersportgebieden in Flevoland, de Randmeren, de Achterhoek en Limburg in beeld. Daarnaast wordt er elke aflevering aandacht besteed aan nieuwe boten, producten en andere watersport gerelateerde onderwerpen. De eerste uitzending gaat helemaal over kiten en tuben op de Randmeren.

Samenwerking
Onder de partners van VaarTV bevinden zich Toerisme Flevoland, Gebiedscooperatie Gastvrije Randmeren en de gemeente Dronten, naast diverse andere randgemeenten. Op en rond het water van Flevoland en de Randmeren zijn 4 uitzendingen gemaakt die op zaterdag 16 januari, 6 februari, 13 februari en 27 februari worden uitgezonden. Benieuwd naar de eerste beelden? Kijk hier voor een voorproefje.

Bron: Toerisme Flevoland


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat