Home

Walibi genomineerd voor Diamond Theme Park Awards

Walibi genomineerd voor Diamond Theme Park Awards Biddinghuizen - 25 januari 2016.  Walibi Holland heeft maar liefst negen nominaties ontvangen bij de Diamond Theme Park Awards. De Diamond Theme Park awards is een verkiezing waarin attractieparken en dierentuinen op diverse aspecten worden beoordeeld door een vakjury en de bezoekers.

Het attractiepark is in de volgende categorieen genomineerd: Beste Pretpark, Beste Thrill-park, Beste achtbaan Benelux (Goliath en Xpress: Platform 13), Beste niet-achtbaan attractie (Crazy River en Space Shot), e-Award, Beste Halloween en Beste achtbaan van Europa.

De vakjury heeft een voorselectie gemaakt en daaruit zijn nominaties in 20 categorieën gedestilleerd. In totaal zijn 52 verschillende parken genomineerd (fansites niet meegerekend).

Nu zijn de bezoekers van de parken aan de beurt om ook hun beoordeling te geven. Bezoekers kunnen tot en met 29 februari hun stem uitbrengen op Walibi Holland via http://walibi.nl/awards.

Afgelopen jaar brachten meer dan 40.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park(onderdelen). Op dinsdag 10 mei 2016 worden de verschillende winnaars bekend gemaakt tijdens een speciaal evenement in Walibi Holland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat