Home

Open Nederlands Kampioenschap Klûnen bij Flevonice

Open Nederlands Kampioenschap Klûnen bij Flevonice Biddinghuizen - 26 januari 2016.  Op zondag 14 februari vindt de eerste editie van het Open Nederlands Kampioenschap Klûnen plaats op het kluunparcours van Flevonice in Biddinghuizen.

Een gezellig schaatsevenement voor het hele gezin waarbij op zoek wordt gegaan naar de eerste Nederlands Kampioen Klûnen in de categorieën Junioren & Senioren.

Het gezelligste schaatsevenement van het jaar
Het draait natuurlijk allemaal om één ding: Wie wordt de eerste Nederlands Kampioen Klûnen? Maar daar omheen garandeert Flevonice een gezellig schaatsevenement. Tijdens het ONK speelt een dweilorkest langs het parcours en na jouw deelname kun je nog lekker schaatsen op de 400-meter en 3-kilometer ijsbanen van Flevonice. Aansluitend kun je op een groot scherm in het paviljoen genieten van de nationale schaatshelden in actie tijdens het ISU WK Afstanden in Kolomna.

Parcours: Klûnen & Schaatsen
Het ONK vindt plaats op een 600-meter lang parcours waar je zowel moet klûnen als schaatsen. Tijdens het klûnen trotseer je ook een 2,5-meter hoge kluunbrug die is geïnspireerd op de Elfstedentochtbrug in Bartlehiem.

Als eerste alle stempels verzameld? Dan ben jij Nederlands Kampioen!
Het Open Nederlands Kampioenschap Klûnen wordt gehouden op een uitdagend 600-meter lang parcours waarbij je zowel stukken moet schaatsen als klûnen. Elke deelnemer krijgt voor elke ronde over het parcours één stempel. De deelnemer die als eerste zijn stempelkaart vol heeft, wordt gekroond tot Nederlands Kampioen Klûnen. Het ONK vindt plaats in twee categorieën: junioren t/m 17 jaar en senioren 18 jaar en ouder.

Programma
09:30 uur Ontvangst & inschrijving
10:30 uur Start NK Klûnen
Junioren - 6 ronden
Senioren - 10 ronden
11:45 uur Finish & Huldiging Winnaars
Vanaf 12:00 uur WK Allround & recreatief schaatsen

Meedoen & inschrijven
Het Open Nederlands Kampioenschap Klûnen is toegankelijk voor iedereen. Afhankelijk van je leeftijd kun je jezelf inschrijven voor de junioren (t/m 17 jaar) of senioren (18 jaar en ouder). Het inschrijfgeld bedraagt voor alle deelnemers € 5,00 per persoon. Neem je toeschouwers mee? Voor deze mensen kun je een bezoekersticket mee bestellen bij inschrijving.

Aanmelden kan via de website van FlevoniceBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat