Home

Winterevenement Boost! on Ice

Winterevenement Boost! on Ice Biddinghuizen - 3 februari 2016.  Vrouwenplatform Boost! organiseert op woensdag 10 februari Boost! on Ice. Dit winterevenement voor alle ondernemende vrouwen uit Flevoland wordt gehouden bij FlevOnice in Biddinghuizen.

De avond start om 18.00 uur met een netwerkmaaltijd, gevolgd door het verhaal van topsporter Jeffrey Stuut. Deze skiër heeft de beloftestatus gekregen van NOC-NSF en is op weg naar de Paralympische Spelen 2018 in Zuid-Korea.

Workshop
Mariëlle Baars van bureau Myntz uit Dronten zal daarna de workshop 'Van Goed naar Geweldig' geven. De uitdaging is hoe je van een klant een ambassadeur maakt. Vervolgens gaan de zakenvrouwen het ijs op om te driftkarten.

De avond wordt besloten met een netwerkborrel waar salesmanager Vivian van der Ven kort vertelt hoe FlevOnice van een failliet bedrijf een gezond bedrijf werd.

Boost!
Vrouwenplatform Boost! is een initiatief van Carien van der Marel van communicatiebureau Van der Marel Producties uit Swifterbant en Annemieke de Graaf van organisatie adviesbureau Yuna Sky uit Biddinghuizen.

Boost! on Ice begint om 18.00 uur (inloop 17.30 uur) en duurt tot 22.00 uur. Aan het evenement zijn kosten verbonden. Persoonlijke uitnodiging ontvangen of aanmelden? Stuur een e-mail naar http://boost@yunasky.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat