Home

Primeur: release videoclip Mr. Polska via Snapchatkanaal Walibi Holland

Biddinghuizen - 21 maart 2016.  Voor het eerst is in Nederland via Snapchat een videoclip gelanceerd. Walibi Holland heeft de primeur. Op het eigen kanaal van Walibi Holland: Walisnaps, is de videoclip van Move Up (Lost Gravity) van Mr. Polska voor het eerst te zien.

Deze Snapchat release is onderdeel van de marketingcampagne van het attractiepark in Biddinghuizen rondom de nieuwe achtbaan Lost Gravity. De videoclip was zelfs nog eerder op Snapchat, een populaire social media kanaal bij jongeren, te bekijken dan op YouTube.

Samenwerking met Mr. Polska
Ander belangrijk onderdeel van de marketingcampagne is de samenwerking met top 40 artiest Mr. Polska. Deze Pools-Nederlandse artiest is bijzonder populair onder jongeren. Met nog een kleine week te gaan voor het park en de achtbaan open gaan, zijn zowel het nummer Move Up (Lost Gravity) als de videoclip online gebracht.Spelen met zwaartekracht
Move Up (Lost Gravity) is de tweede Engelstalige single voor Mr. Polska. De soundtrack voor de nieuwe achtbaan is geproduceerd door Boaz van de Beatz, die onlangs opnieuw werd bekroond met de Slam FM 'Best Producer' award. De producer werkt momenteel in de studio aan nummers van David Guetta, Rudimental, Ariana Grande, Skrillex en Major Lazer. In de videoclip is Mr. Polska te zien in een industriële setting waar de zwaartekracht lijkt te verdwijnen.

Videoclip Mr. Polska

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat