Home

Internationale aandacht: Tulip Fields & Flevo FunFields

Internationale aandacht: Tulip Fields & Flevo FunFields Biddinghuizen - 21 maart 2016.  Hollandse tulpenvelden zijn magisch en trekken toeristen uit de hele wereld. Standaard wordt de Keukenhof gepromoot. Dit jaar staat op de site TulipsinHolland.com ook informatie over de opening van Tulpenroute Dronten bij Hanneke´s Pluktuin en Flevo FunFields, beide op 16 april.

Op de site TulipsinHolland.com staat in het Engels alle informatie over evenementen rondom tulpen. Maar liefst 2,5 miljoen bezoekers per maand worden graag op de hoogte gehouden. Over de Tulpenroute Dronten staat te lezen dat er meer dan 85 velden zijn, meer routes en meer activiteiten. In Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, waar 16 april de opening is bij Hanneke's Pluktuin op de Ellerweg 18.

Routes
Er zijn 3 fietsroutes, bij elke kern één. Bij Swifterbant en Biddinghuizen zijn bovendien ook wandelroutes, zodat iedereen op zijn eigen manier van de tulpenvelden kan genieten. Toeristen die willen blijven slapen worden geattendeerd op Bed & Breakfast De Kandelaar in Biddinghuizen.

Naast tulip fields ook Flevo FunFields
Tulpenliefhebbers die ook sportief zijn, worden op de site uitgedaagd de outdoor mogelijkheden bij Biddinghuizen te ontdekken tijdens het evenement Flevo FunFields. "This is ideal for families that want to see tulips and be active or adventurous." De blogster schrijft dat de 'Tulpen uit Amsterdam' ook mooi zijn in Flevoland.

(Foto: Hanneke's Pluktuin)

Redactie BHZNet.nl
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat