Home

Opnames RTL7´s Nederlands Ruigste bij Flevonice

Biddinghuizen - 4 april 2016.  Nederlands Ruigste is een nieuw sportief lifestyle evenement en televisieprogramma op RTL7. De makers gaan op zoek gaan naar de fitste man en vrouw van Nederland. Zaterdag 2 april zijn er tv-opnames bij de trial op Flevonice.

Het programma zal een fantastische strijd laten zien tussen 1.000 uitverkoren deelnemers uit 10 verschillende outdoor sport disciplines. Deelnemers zullen worden uitgedaagd op alle speerpunten van fitheid; snelheid, kracht, lenigheid behendigheid en uithoudingsvermogen!

Flevonice
Tijdens een waanzinnig maar loodzwaar trial evenement op Flevonice zullen deze 1.000 deelnemers strijden om de 100 te verdienen plekken voor de finale in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Uiteindelijk zal er daar een mannelijke en een vrouwelijk winnaar worden gekroond tot Nederlands Ruigste!

Tien disciplines
Er zullen 10 disciplines met elk 100 deelnemers meedoen. De disciplines zijn Bootcamp, Fitness, Strength & Conditioning, Rock Climbing, Extreme Sports, Obstacle Running, Survival, Triathlon, Martial Arts en Elite Athletes.

Topsporters als presentatoren
Dit TV-programma is vanaf 24 april elke zondagavond om 18.30 uur te zien op RTL 7. Het wordt gepresenteerd door twee topsporters: hockeyster Ellen Hoog en rugbyer JayJay Boske. Beide zijn in hun sport voor de Nederlands ploeg uitgekomen.

(Foto's: Ruigste van Nederland)
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat