Home

Randmeren.com zet in op eigen avontuur

Biddinghuizen - 13 april 2016.  De opzet van de vernieuwde inspiratie-website randmeren.com, is geworden 'Maak meer van je eigen avontuur op de Randmeren'. Dat meldt initiatiefnemer Gastvrije Randmeren.

Randmeren.com is een levendig startpunt voor een thema-reis op en langs de randmeren: meer ontdekken, meer natuur, meer actie, meer historie, meer voor iedereen. Gastvrije Randmeren werkt samen met ondernemers uit het randmerengebied aan positionering van de Randmeren. Eén van de eerste initiatieven van gemeenten en ondernemers waren vier uitzendingen Vaar-TV afgelopen voorjaar over de Randmeren als watersportregio.

Reis
Met het vernieuwen van randmeren.com is een volgende stap gezet. Via thema's, sfeerbeelden en filmpjes maakt de bezoeker een reis op en langs de randmeren: meer ontdekken, meer romantiek, meer voor kinderen, meer verhalen te vertellen. De site wil de bezoeker inspireren tot een avontuurlijke beleving op en aan het water van de vrijetijdsregio Randmeren:. eilandhoppen langs de 15 natuureilanden tussen Almere en Kampen, helder en ondiep water dat uitnodigt tot surfen en suppen, wandelen op de zeebodem en een fietsvakantie langs het water.

In samenwerking met de ondernemers wil gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren de site verder ontwikkelen tot een platform waar de Randmeren als veelzijdig vrijetijdsgebied worden gepresenteerd.

Voor nationale positionering van de randmeren worden vanaf medio april de telegraaf reiskrant en andere online labels van de telegraaf mediagroep ingezet.

Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat