Home

Walibi wint award voor beste thrill-park

Walibi wint award voor beste thrill-park Biddinghuizen - 10 mei 2016.  Tijdens de zesde editie van de Diamond ThemePark Awards heeft Walibi Holland twee awards in de wacht gesleept. De eerste in de categorie 'Beste Thrill-park' en de tweede in de categorie: 'Beste Halloween'.

De Diamond ThemePark Awards is een verkiezing van attractieparken en dierentuinen. In verschillende categorieën worden de parken beoordeeld. Aan de hand van een publieke stemcampagne én de mening van een vakjury gaat men op zoek naar de beste parken, attracties en dierenverblijven.

Afgelopen jaar brachten nabij de 45.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park(onderdelen). De winnaars werden bekend gemaakt tijdens een speciaal uitreikingsevenement in Walibi Holland. Het attractiepark zelf werd negen keer genomineerd.

Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen van 24 maart tot 30 oktober open. Naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity, staan er ook verschillende festivals gepland die een bezoek aan het attractiepark een extra dimensie geven. In de zomermaanden staan onder andere Out of Control en het zomerfestival Summer Vibez op het programma. In oktober organiseert Walibi de Halloween Fright Nights.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat