Home

Meer trekkermerken dan ooit op Agrotechniek Holland

Meer trekkermerken dan ooit op Agrotechniek Holland Biddinghuizen - 6 juni 2016.  "Er zijn dit jaar meer trekkermerken dan ooit op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen," aldus beursmanager Willem Bierema. Daaronder zijn de bekende trekkermerken en -fabrikanten zoals New Holland, Same, Deutz Fahr, Massey Ferguson, Fendt, Case, Steyr, Valtra, Kubota, JCB, Claas, Landini, MC Cormick, Zetor, Branson en Lidner, maar ook nieuwe trekkermerken zoals Mercedes Benz, Kioti, Eurotrac, Antonio Carraro en Solis.

Bierema: "Elke editie zijn er naast afvallers ook weer nieuwkomers in ons deelnemersveld, dat is een goed teken en ook logisch gezien de marktontwikkelingen. We zijn blij dat dit jaar nagenoeg alle merken er weer zijn en dat zowel bekende, vertrouwde deelnemers als nieuwkomers zich inschrijven voor dit grootste agro-evenement van Nederland dat gaat plaatsvinden van 7 t/m 10 september 2016."

Nieuwste trekkers testen op TrekkerParcours
De allernieuwste trekkers kunnen door de bezoekers op ATH ook nog getest worden. Want zelf rijden op de nieuwste trekker kan op een parcours vol obstakels, het zg. TrekkerParcours met veel voorkomende verkeerssituaties uit de dagelijkse praktijk. Een uitgelezen kans om te testen hoe goed de trekker presteert. Bezoekers kunnen, onder toezicht van deskundige instructeurs, trekkers zelf testen, aan de tand voelen en ervaren.

Alles wat boeren boeit
Alles wat boeren boeit is van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 te zien op de 180.000 m2 waar naast de stands met de 500 merken ook demonstraties bietentechniek en smart farming zijn, een heftruckarena, Trekkerparcours voor testritten op de nieuwste trekkermodellen en - nieuw dit jaar - levend vee bij de Duurzame koeverkiezing en het Jaar van het kalf."

www.agrotechniekholland.nl
Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde in 2010, 2012 en 2014 drie succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en 50.000 bezoekers. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom. Alle actuele informatie, waaronder alle deelnemers en merken, is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat