Home

Bodypump on the beach voor KNGF

Biddinghuizen - 13 juni 2016.  Op zaterdag 2 juli organiseert Joy4life Lifestyle & Preventie Center een evenement voor KNGF-geleidehonden. Op het Veluwemeerstrand bij BeachClubNu worden onder de naam 'Bodypump on the Beach' drie workouts gegeven. De gehele opbrengst komt ten goede aan het KNGF.

"Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt", vertelt een medewerker van Joy4Life. "Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls".

Voor deelname aan het evenement, met workouts om 10.00, 11.15 en 12.30 uur is het niet noodzakelijk dat je Bodypump-ervaring hebt. Wie wil weten waar hij/zij aan toe is, kan meedoen aan een proefles bij Joy4life. De lestijden hiervoor vindt u op www.j4l.nl.

Deelname en/of donatie
Aanmelding voor het evenement gaat via info@j4l.nl. De kosten voor deelname (1 uur € 10 / 2 uur € 15 / 3 uur € 15) maakt u rechtstreeks over aan het KNGF via de actiepagina www.actievoorgeleidehonden.nl. Deelname is definitief na ontvangst van betaling. Maar ook als u niet deel wilt nemen, kunt u het werk van het KNGF steunen door een donatie via dezelfde actiepagina. Voor meer informatie belt u Joy4Life via 0321-332244.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat