Home

Walibi Hollands Out Of Control succesvol

Walibi Hollands Out Of Control succesvol Biddinghuizen - 11 juli 2016.  Afgelopen zaterdag was Walibi Holland het podium voor Out Of Control met artiesten als B-Brave, StukTV, Monica Geuze, Ronnie Flex, Manuel en Geza en Jebroer.

Uren van te voren zaten er al tientallen meiden voor het podium. Het wachten was op de vijf populaire mannen van B-Brave. Zij trapten om 15:00 uur deze vijfde Out Of Control af. Na een half uur was het de eer aan twee winnaars van Walibi's eigen DJ-contest: Quincy Wilson en het duo Martin Dhamen en Mick Roxx.

Bianca Leemrijse, hoofd Entertainment Walibi Holland oordeelde over de DJ's: 'Opkomend talent? Laat het opkomend maar weg. Ze zijn enthousiast én goed. Wij zijn dik tevreden over wat ze hier laten zien. Terechte winnaars!'Na de contest-winnaars deden KD Soundsystem, SFB en Monica Geuze er een schepje bovenop gevolgd door StukTV. Ronnie Flex startte zijn show met 30 seconden vuurwerk. Manuel en Geza zweepten met name de dames in het publiek op en Jebroer sloot Out Of Control af.Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen van 24 maart tot 30 oktober open. Vanaf 11 juli kun je tot 20:00 uur in alle achtbanen, waaronder de nieuwste: Lost Gravity.

In juli en augustus vinden de Summer Vibez avonden plaats (20 en 27 juli, 3, 10 en 17 augustus) en is het park geopend tot 23:00 uur.

Kijk voor de overige openingstijden op : http://www.walibi.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat