Home

Zomerse temperatuur maakt Summer Vibez in Walibi compleet

Zomerse temperatuur maakt Summer Vibez in Walibi compleet Biddinghuizen - 22 juli 2016.  De eerste van de vijf avonden Summer Vibez in Walibi Holland is succesvol verlopen. De bezoekersaantallen waren 'net zo lekker als het weer', aldus Mascha van Till, directeur Walibi Holland.

Topattracties naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity waren de attracties waar verkoeling te vinden is in de vorm van water zoals de Crazy River, El Rio Grande of Excalibur. Ook was er een regendouche in de Let's get Lost area.

Op zoek naar Pokémon
Er waren flink wat gasten niet op zoek naar verkoeling, maar juist een verhitte virtuele strijd aan het voeren in een van de Pokémon Gyms op het park. Wie niet op zoek was naar Pokémon kon genieten van een optreden van Mr. Polska op Mainstage.

Nog vier Summer Vibez avonden
Nog tot en met 17 augustus is Walibi Holland elke woensdagavond geopend tot 23:00 uur. De volgende Summer Vibez is op 27 juli. Ook dan treed Mr. Polska op en worden er Pokémon lures ingezet.

Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen nog tot 30 oktober open. De hele zomer kun je tot 20:00 uur in alle achtbanen, waaronder de nieuwste: Lost Gravity.

Tijdens Summer Vibez is het park geopend tot 23:00 uur.

Kijk voor de overige openingstijden op http://www.walibi.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat