Home

TREKKER Festival in Biddinghuizen

TREKKER Festival in Biddinghuizen Biddinghuizen - 3 augustus 2016.  Op het evenemententerrein bij Walibi Holland wordt op zaterdag 10 september het TREKKER Festival gehouden, een evenement voor (merk)beleving rondom trekkers en machines.

Het festival heeft de krachten gebundeld met Agro Techniek Holland (ATH), dat van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september plaatsvindt bij Walibi Holland. Naast de drie expositievelden van ATH, bevindt zich het terrein voor het TREKKER festival.

Over het festival
"Het TREKKER Festival is geen beurs, geen congres, geen seminar, maar een evenement waar beleven, emotie en ervaren centraal staan", schrijft de organisatie op haar website. "Het is bedoeld voor iedereen die iets heeft met trekkers en landbouwmachines". Er is ruimte voor oldtimers, youngtimers (trekkers vanaf eind jaren zeventig), miniaturen, robots, tuning en gadgets.

Daarnaast mag je op je eigen trekker komen. Dus heb je een bijzondere, unieke, speciale of gewoon een hele mooie trekker? Neem deze mee en show hem aan andere liefhebbers.

Meer informatie vindt je op http://www.trekkerfestival.nl. Via de website kunnen ook tickets worden aangeschaft.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat