Home

Walibi Holland gestegen in top 50 populairste dagattracties

Walibi Holland gestegen in top 50 populairste dagattracties Biddinghuizen - 31 augustus 2016.  Walibi Holland is als merk populairder geworden. Dit blijkt uit de vierde editie van het Dagattracties Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Het attractiepark in Biddinghuizen is zelfs de hoogst genoteerde Flevolandse attractie in de top 50.

Het onderzoek wordt eens in de twee jaar gehouden. Walibi Holland staat op 12, waar het twee jaar geleden op 18 stond. De enige andere Flevolandse attractie is Aviodrome, op plaats 28. Bovenaan de lijst als dagattractie met de sterkste reputatie staat wederom de Efteling. Gevolgd door Anne Frank Huis, Rijksmuseum Amsterdam, Safari Beekse Bergen en Madurodam.

Musea worden een steeds populairder alternatief voor pretparken. Hoewel plezier nog altijd voorop staat tijdens een dagje uit, kiezen Nederlanders steeds vaker voor een educatief uitstapje. Zo bestaat de top 50 van meest populairste dagattracties voor een kwart uit musea. Het onderzoek is gehouden onder 1600 Nederlanders.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat