Home

Super September in Walibi Holland

Biddinghuizen - 3 september 2016.  September is dit seizoen geen gewone september in Walibi Holland. Het park heeft de maand omgedoopt tot Super September en wil daarmee haar gasten de perfecte afsluiter van de zomer bezorgen.

Om dit te bereiken heeft Walibi Holland een aantal extra verrassingen gepland staan. Elk weekend vindt er een optreden plaats. Onder andere Ronnie Flex, B-Brave en Zomaer staan in Walibi Holland op het podium. Kinderen kunnen gratis naar binnen op bepaalde dagen en de abonnees worden getrakteerd op bijzondere extra's deze maand.

'We hebben afgelopen zomer Out Of Control gevierd en de Summer Vibez avonden staan ook nog vers in ons geheugen. De sfeer was zo uitstekend dat het naar meer smaakt. We zijn nog niet uitgefeest!' aldus Bianca Leemrijse, manager Evenementen en Entertainment.

DJ Bash
De aftrap van Super September is op zondag 4 september. Alle huisdeejays zijn dan uitgenodigd om de hele dag te komen draaien. Ook Propulsive komt langs. De tracks van dit duo worden door niemand minder dan Tiësto gedraaid. Elke zondag in september vindt er vervolgens een optreden plaats van Ronnie Flex, Zomaer en B-Brave.

Kids voor Nix
Kinderen in de leeftijd tot en met 11 jaar mogen in het weekend van 10 september én het weekend van 17 september gratis naar binnen. Tickets moeten wel online besteld worden.

Burendag
Tijdens het laatste weekend van Super September wordt extra uitgepakt. Het is zaterdag 24 september namelijk 'Burendag'. Walibi Holland nodigt iedereen met leuke buren uit voor een dagje #hardgaan. Op www.walibi.nl/superseptember kun je alleen voor deze dag vijf tickets kopen voor de prijs van vier.

Avondopenstelling
Daarnaast wil Walibi Holland de abonneehouders en de gasten die gebruik maken van een overnachting in Walibi Village in de maand september extra verwennen. Speciaal voor hen gaan er een aantal achtbanen open tussen 18:00 en 20:00 uur 's avonds. Zij krijgen hiervoor een uitnodiging per mail.

Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen nog tot 30 oktober open. In oktober vinden de beroemde Halloween Fright Nights plaats. Bekijk voor een overzicht van alle acties en een overzicht van de optredens www.walibi.nl/superseptember.

Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat