Home

SuperSteakSunday bij Dorhout Mees

SuperSteakSunday bij Dorhout Mees Biddinghuizen - 8 september 2016.  Chef-kok Marcel Visser organiseert aanstaande zondag een Super Steak Diner in het restaurant van Dorhout Mees. Hij selecteert uit een enorm aanbod van vleeskoeien de meest malse delen.

Visser: "Alleen het beste is goed genoeg voor de Super Steak Sunday. Het vlees moet niet alleen mals en mooi dooraderd zijn, het moet ook perfect gerijpt zijn. Iedere steak heeft maar één moment waarop hij ultiem smaakt. Dat moment moet op onze zondag vallen. Dan krijgt het vlees een plaats op onze rijk gevulde steak barbecue en is de keuze aan de klant".

Met advies van de chef maakt de klant zélf een keus uit het aanbod die de koks daarna 'rare', 'medium' of 'well done' mag bereiden. "Uiteraard serveren we de steaks vervolgens met een uitgebreide garnituur en een passende saus", besluit Visser.

Tijdens het diner worden tournedos-, t-bone en ribeye steaks geserveerd. Een plaats reserveren kan via de website van Dorhout Mees, via deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat