Home

Walibi Holland nodigt buren uit tijdens Burendag

Walibi Holland nodigt buren uit tijdens Burendag Biddinghuizen - 22 september 2016.  Op 24 september is het Burendag. Een Nederlands initiatief en daarmee een nationale dag. Walibi Holland nodigt op die dag niet alleen alle buren van Nederland uit, maar ook daarbuiten.

Burendag in Walibi Holland wordt gevierd met een online kortingsactie. 'Neem 4 buren mee en jij gaat gratis!' De vijf voor vier deal is online op https://www.walibi.nl/nl/super-september te vinden.
Niet alleen heeft de vijfde buur gratis entree, je ontvangt bij je boeking ook nog eens vijf vouchers voor een gratis blikje energydrink.

Buurlanden België en Duitsland welkom
Burendag is een Nederlands initiatief. Maar Walibi Holland trekt deze happening de landsgrenzen over en nodigt ook buurlanden Duitsland en België uit om hard te gaan.

Adrenalin ohne Ende
De slogan op zijn Duits 'Adrenalin ohne Ende' is eerder dit jaar al in Duitsland geïntroduceerd. Walibi Holland richt daarmee haar pijlen op de Duitse toerist in Nederland en op de dichtstbij zijnde woonachtigen in Duitsland.

Super September
Walibi Holland viert deze maand Super September en wil daarmee veel gasten een spetterende afsluiter van de zomer bezorgen. De zomer verlengen doet Walibi ook door elke zondag een optreden te verzorgen van artiesten als Ronnie Flex, B-Brave en Zomaer. Op de website van Walibi Holland vind je de online acties tijdens Super September, waaronder de vijf voor vier deal geldig tijdens Burendag 2016.

Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen nog tot en met 30 oktober open. Het volgende event op de agenda zijn de Halloween Fright Nights.
Kijk voor de openingstijden op http://www.walibi.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat