Home

Coolste Oma Duitsland komt naar Flevoland

Coolste Oma Duitsland komt naar Flevoland Biddinghuizen - 23 september 2016.  Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen werkt samen met Toerisme Flevoland mee aan Nederlandse campagne rond 'Omadag' in Duitsland. Kinderen kunnen aangeven waarom hun oma de coolste is en daarmee prachtige 'Flevolandse' prijzen winnen, zoals zeilen op het Veluwemeer.

De oosterburen vieren 9 oktober 'Omatag', zoals wij moederdag kennen. Op deze dag zet men in Duitsland alle oma's in de bloemetjes, die vooral uit Nederland komen. De Duitse online bloemengigant Blume2000.de bedenkt altijd een leuke actie. Dit jaar samen met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) via de vestiging in Duitsland.

Flevolandse prijzen
Voor Toerisme Flevoland aanleiding bij deze actie Flevoland in Duitsland als vakantiebestemming onder de aandacht te brengen. De actie dit jaar heet 'Meine Oma ist die Coolste'. Toerisme Flevoland biedt, in samenwerking met partners Gebiedspromotie Noordoostpolder en Landal Waterparc Veluwemeer diverse prijzen aan: van een rondvlucht boven de tulpenvelden, leren zeilen op de randmeren tot zelf leren vliegen.

Tulpen uit Flevoland
Daarnaast krijgt iedereen die een bos bloemen bestelt voor zijn of haar moeder/oma via blume2000.de een Flevolands tulpengeschenk cadeau: een leuk verpakte Flevolandse tulpenbol. In totaal gaan er zo'n 6000 Flevolandse tulpenbollen richting Duitsland. De actie loopt van 19 september tot 9 oktober.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat