Home

Laatste weekend Fright Nights in Walibi

Biddinghuizen - 28 oktober 2016.  Vanavond start het laatste weekend van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. De Fright Nights zijn op vrijdag, zaterdag en zondagavond. Daarmee eindigt zondagavond niet alleen het evenement, maar ook het seizoen van het pretpark aan de Spijkweg.

Tijdens de Fright Nights staat het park in het teken van Halloween. Attracties zijn open, maar er is allerlei extra vermaak.

Scare zones
Walibi heeft diverse Scare zones waar je bloeddorstige zombies in Quarantine, ronkende kettingzagen in Campsite of Carnage of de evil twin van Princess Peach in Game Over tegenkomt. Dit seizoen zijn er twee nieuwe zones toegevoegd: Shadows en Pirates Cove. En waar je voorheen alleen in deze zones de stuipen op het lijf kon worden gejaagd door de scare actors, ben je dit jaar nergens meer veilig.

The Clinic
Nieuw tijdens Halloween Fright Nights dit jaar is The Clinic. Deze attractie is bestemd voor de echte horror fans. In de kliniek onderga je de behandeling van Dr. Adams alleen.

Haunted Houses
Halloween in Walibi Holland is niet compleet zonder de Haunted Houses bezocht te hebben: The Villa, Haunted Holidays, Jefferson Manor en Psycho Shock laten zelfs de stoerste gasten gillen als een klein meisje.

Alle attracties tot 23:00 uur open
Alle attracties zijn tot 23:00 uur geopend. Waag een ritje in een van de twaalf thrills in het park, waaronder de nieuwste thrill ride Lost Gravity: Met een topsnelheid van 87 kilometer per uur over intense heuvels, door scherpe bochten en twee keer over de kop.

Kaarten voor de Fright Nights zijn alleen online te koop. Kijk hiervoor op http://www.frightnights.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat