Home

Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard

Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard Biddinghuizen - 20 december 2016.  Vorige week tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de vereniging Flevoboulevard, nam Gauke Zijlstra na vier jaar afscheid als voorzitter van de vereniging. Naar een opvolger wordt nog gezocht.

De eindejaarsbijeenkomst van de Vereniging Flevoboulevard werd dit jaar gehouden bij het vernieuwde Pannenkoekenhuis Hans & Grietje aan de Sternweg in Zeewolde, net buiten de grenzen van het buitengebied van Biddinghuizen. Diverse actuele en toekomstige onderwerpen die het gebied aangaan werden gepresenteerd door Provincie Flevoland, Toerisme Flevoland en door de Vereniging Gastvrije Randmeren.

Afscheid
Voordat restauranteigenaar Hans Dielissen een rondleiding gaf in Hans & Grietje, werd er stilgestaan bij het vertrek van Zijlstra als voorzitter. Zijlstra werd door 'dagvoorzitter' en verenigingslid Bert Ketelaar toegesproken. Hij werd hierbij vooral geroemd als verbinder tussen diverse partijen in en rond de Flevoboulevard (het recreatiegebied dat zich uitstrekt van Ketelhaven tot en met het Wolderwijd). Ondernemers en overheden zijn hierbij met elkaar in contact gebracht en ook stakeholders van de vereniging worden uitgenodigd voor de bijeenkomsten. "Om de paden goed te kunnen blijven bewandelen", ontving Zijlstra uit handen van Ketelaar laarzen.

Het vertrek van Zijlstra was al langer bekend. Flevoboulevard zoekt nog naar een opvolger binnen haar ledenbestand.

Redactie BHZNet.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat