Home

Spijkweg dicht tussen 6 en 31 maart

Spijkweg dicht tussen 6 en 31 maart Biddinghuizen - 23 januari 2017.  In 2015 heeft de provincie nieuw asfalt aangebracht op de Spijkweg, van de rotonde bij de Bremerbergweg tot aan de rotonde bij Walibi. Nu in 2017 krijgt het aansluitende deel tussen Elburgerweg tot het Cerespark van Walibi nieuw asfalt.

Dit betekent dat een deel van de Spijkweg vier weken dicht is - van maandag 6 maart tot en met vrijdag 31 maart 2017. Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd:
- In fase 1 (ongeveer 1,5 week) brengt de provincie nieuw asfalt aan tussen de Elburgerweg en het Spijkpad (Rivièra camping) en is dit gedeelte afgesloten;
- In fase 2 is de Spijkweg dicht vanaf het Spijkpad tot het Cerespark.

Inloopmiddag
Op donderdag 2 februari zijn alle belangstellenden van harte welkom in Beachclub Nu, Bremerbergdijk 10 in Biddinghuizen, om kennis te nemen van de plannen van de provincie. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig tussen 16.00 en 18.00 uur om de plannen toe te lichten. Er is geen vast programma. Geïnteresseerden kunnen binnen lopen wanneer het hen schikt.

Extra linksaf-vak
Ter hoogte van de Enkweg legt de provincie een nieuw linksaf-vak aan, zodat het verkeer op de Spijkweg beter doorstroomt bij grote evenementen. Bezoekers, die linksaf willen naar de kiss-and-ride plek van het evenemententerrein staan zo het doorgaande verkeer niet in de weg.

Bereikbaarheid
De omleidingsroute loopt via: Elburgerweg, Oldebroekerweg, Bremerbergweg en vice versa. Bedrijven aan de Spijkweg blijven bereikbaar.

Fietsers
Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad. Het fietspad is in 2015 al vernieuwd.

Faunatunnel
Kleine zoogdieren kunnen straks onder de Spijkweg door via een faunatunnel. Via een raster langs de Spijkweg (tussen Walibi en de Enkweg) worden deze dieren naar deze tunnel geleid.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat