Home

Flevonice in race voor 60 van Weissensee

Biddinghuizen - 20 februari 2017.  Op zaterdag 4 maart sluit Flevonice het schaatsseizoen af met het evenement De 60 van de Weissensee. "Een gezellig schaatsevenement waarbij we met zoveel mogelijk schaatsers de strijd aangaan met andere ijsbanen in Nederland".

Welke ijsbaan schaatst de meeste kilometers in 60 minuten tijd?

De '60 van de Weissensee' is een initiatief van de AEW en de Nederlandse kunstijsbanen. Het is een wedstrijd en de winnaar is de ijsbaan die de meeste kilometers volbrengt in een uur. "Ben je van plan om te komen schaatsen op deze laatste zaterdag van het winterseizoen? Dan zouden wij het erg leuk vinden als je mee doet aan deze uitdaging", schrijft Flevonice op de website. Dit kan door vanaf 14:00 uur zoveel mogelijk kilometers te schaatsen. "Als deelnemer ontvang je een stempelkaart waarop je jouw rondes kunt bijhouden". Na een uur worden alle rondes bij elkaar opgeteld om de totaalstand per ijsbaan op te maken.

Meedoen
Je kunt deelnemen aan De 60 van de Weissensee op Flevonice door simpelweg een toegangsticket te kopen of op vertoon van je ritten- of winterseizoenkaart.

Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat