Home

Bierproeverij bij De Klink

Biddinghuizen - 28 april 2017.  Van 11 t/m 22 mei is het "de week van het Nederlandse Bier". Tijdens deze dagen wordt in heel Nederland het Nederlandse bier onder de aandacht gebracht. Zo ook bij restaurant "De Klink".

Op vrijdagavond 12 mei organiseert het restaurant een bier- en spijsproeverij. Onder het genot van diverse Nederlandse bieren kunt ook proeven van diverse bijpassende gerechten. De bieren die geproefd worden komen onder andere van brouwerijen De Koningshoeve en Maallust en De Oirsprong.

"De Koningshoeve" is sinds 1884 gevestigd in Tilburg en is daarmee de eerste eerste Trappistenbrouwerij. Onder andere trappistenbier La Trappe wordt hier ook gebrouwen. "Maallust" is een nieuwe bierbrouwerij gevestigd in de oude gevangenis in Veendam. Bierbrouwerij "De Oirsprong" is ook nieuw en is gevestigd in de voormalige brouwerij "De Kroon" in Oirschot.

De proeverij kost € 30,- per persoon, reserveren voor deze proeverij kan 24 uur per dag via info@deklink.nl of tijdens openingstijden via 0321-331465

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat