Home

Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters

Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters Biddinghuizen - 8 september 2017.  Omroep Flevoland doet op zaterdag 23 en zondag 24 september live verslag van Mud Masters in Biddinghuizen. Via TV, online en social media zijn de verrichtingen van duizenden deelnemers op het modderige hindernisparcours te volgen.

Mud Masters
Mud Masters in Biddinghuizen is de afgelopen jaren gegroeid tot een van de grootste obstacle runs ter wereld. Bij Mud Masters gaat het erom dat een parcours met hindernissen afgelegd wordt, obstakels gebaseerd op echte militaire stormbanen. De deelnemer kan daarbij kiezen uit afstanden van 6, 12, 18 of 42 kilometer, voor de best getrainden.

Live uitzending
Omroep Flevoland laat in het weekend van 23 en 24 september live via TV en website/app alles van het evenement zien. De uitzending begint op beide dagen om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Om de 20 minuten gaat een serie met 400 deelnemers van start. Deze deelnemers kunnen zichzelf terugzien via het YouTube-kanaal van Omroep Flevoland, waar losse filmpjes te zien zijn van elke groep die gestart is: https://www.youtube.com/omroepflevoland.

Meer informatie
Algemene en specifieke informatie over Mud Masters zelf is te vinden op de website van Mud Masters: http://www.mudmasters.nl.



Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat