Home

Nieuw spookhuis Walibi meest enge ervaring

Nieuw spookhuis Walibi meest enge ervaring Biddinghuizen - 4 oktober 2017.  Aanstaande zaterdag begint de 17e editie van Halloween Fright Nights bij Walibi Holland. Vanwege de Fright Nights opent Walibi een nieuw spookhuis: Haunted House; Below.

Hoewel de Halloween Fright Nights pas aanstaande zaterdag starten, kregen enkele genodigden afgelopen vrijdag al een voorproefje met een preview van dit nieuwste spookhuis.

Below, totaal andere wereld
"Met het creëren van Below hebben we het meest exclusieve en intensieve spookhuis ooit neergezet" geeft Bianca Leemrijse aan. Als manager Events & Entertainment is ze samen met haar team verantwoordelijk voor de totstandkoming van het nieuwe Haunted House. "Vanaf het begin was duidelijk dat we iets met water wilden doen. Daarbij hebben we op het gebied van decoraties de lat enorm hoog gelegd, waardoor je jezelf als bezoeker in een echt riool waant".

De makers van het spookhuis waren dan ook erg benieuwd naar de reacties van de eerste gasten van Below. Een greep uit de reacties "Het is tien keer enger dan een horrorfilm, nu maak je het gewoon real life mee. Dat is de meest enge ervaring ooit en een enorme kick." "Je hebt geen idee meer waar je bent, dit was zo bizar goed. Ik ben niet snel bang, maar dit moet je echt meemaken."Halloween Fright Nights
Aanstaande zaterdag begint de 17e editie van Halloween Fright Nights. Met meer dan 300 acteurs, 7 Scare Zones, het Haunted House; Below en Eddie's eigen Area is Walibi Holland klaar om te zorgen voor een gruwelijke ervaring. Daarnaast zijn alle attracties ook tot 23.00 uur geopend.

Tickets voor de Halloween Fright Nights zijn beschikbaar via http://www.frightnights.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat