Home

Walibi Halloween Fright Nights gestart

Walibi Halloween Fright Nights gestart Biddinghuizen - 12 oktober 2017.  Afgelopen weekeinde startte in Walibi Holland in Biddinghuizen de reeks Halloween Fright Nights. Ten opzichte van eerdere jaren zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd aan het landelijk bekendste Halloween-evenement.

Er is een gebied gemaakt dat helemaal in het teken staat van Halloween-figuur Eddy de Clown. De clown, die al jaren het gezicht is van de Fright Nights, heeft met Eddy's Area een gebied waar bezoekers dichtbij de clown kunnen komen.Nieuw spookhuis
Met Below brengt Walibi Holland ook een nieuw spookhuis, of haunted house, naar het park. In dit huiveringwekkende spookhuis jaagt Walibi zijn bezoekers door een griezelig riool vol ongedierte. Wie Below wil bezoeken, betaalt wel 15,- extra.Park open tot 23.00 uur
Behalve de haunted houses en andere extra activiteiten tijdens de Walibi Halloween Fright Nights zijn ook de andere attracties zoals achtbanen Lost Gravity en Goliath gewoon open tot 23:00.

De Halloween Fright Nights vinden plaats op 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober. Ook tijdens de herfstvakantie is het pretpark de hele week open.

(Foto's: Walibi Holland Halloween Fright Nights, rechtenvrij)

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat