Home

Schaatsen voor 1 euro bij Flevonice

Schaatsen voor 1 euro bij Flevonice Biddinghuizen - 4 december 2017.  Alle inwoners van de gemeente Dronten die in het bezit zijn van de Pas van Dronten kunnen een dag lang schaatsen bij Flevonice voor het bedrag van één euro. Dat werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt door directeur Maarten van der Ven tijdens de pre-opening van de schaatsbaan.

Van der Ven kondigde dit aan in zijn openingstoespraak en nodigde wethouder Van Amerongen daarop uit een symbolische cheque hiervoor in ontvangst te nemen. De actie, bedacht om het 10-jarig bestaan van de ijsbaan te vieren, geldt voor iedereen die in het bezit is van de Pas van Dronten. Op 15 december kan iedere bezitter van de pas van 9.00 tot 21.00 uur terecht bij Flevonice.

De datum van 15 december is gekozen omdat dan precies 10 jaar geleden, op 15 december 2007, de baan voor het eerst open was voor publiek.

Edwin Benne

Curling clinic

Pre-opening
Flevonice organiseerde de pre-opening voor relaties en andere genodigden en gaf daarmee het startschot voor een nieuw winterseizoen. Volleybal-international Edwin Benne gaf een inspirerende presentatie over werken in een team en topsport. Aansluitend kon worden meegedaan aan een schaats- of curlingclinic. Ook was de baan voor driftkarten open. Zaterdag opende Flevonice voor het eerst de deuren voor publiek.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op http://www.flevonice.nl.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat