Home

Elfstedentocht 4 kids bij Flevonice

Elfstedentocht 4 kids bij Flevonice Biddinghuizen - 21 december 2017.  Op zondag 21 januari vindt de derde editie van de Alternatieve Elfstedentocht 4 Kids plaats op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Kinderen kunnen samen met bijvoorbeeld hun ouder(s) of schaatsvereniging meedoen met deze stempeltocht.

Er is meer te beleven dan schaatsen alleen. Er zal ook een deel middels klunen moeten worden afgelegd, er draait muziek op de achtergrond en een professionele speaker moedigt deelnemers aan bij hun schaatsrondjes. Aan het einde van de activiteit is er bovendien een optreden van meidengroep Sarah en Julia.

Het doel van de Alternatieve Elfstedentocht 4 Kids is het verzamelen van zoveel mogelijk stempels in een tijdsbestek van anderhalf uur. Er staan langs de ijsbaan in totaal drie stempelposten waar stempels verzameld kunnen worden. Na de finish ontvangen deelnemers een certificaat met daarop hun prestatie.

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is ​gratis, maar de organisatie wil wat terugdoen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Dat kan door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child. Klik hier voor meer informatie.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat