Home

Flevonice klaar voor zomerseizoen

Flevonice klaar voor zomerseizoen Biddinghuizen - 17 april 2018.  Afgelopen zaterdag is Flevonice gestart met het zomerseizoen. Het bedrijf aan de Strandgaperweg, waar van december tot maart volop geschaatst kon worden, is ieder weekend geopend voor diverse zomerse activiteiten. Op doordeweekse dagen kan door groepen op verzoek gebruik worden gemaakt van de faciliteiten.

Activiteiten die gedaan kunnen worden, zijn onder andere driftkarten, footgolf of de obstacle run. "De uitdagende obstacle run gaat bovendien over een vernieuwd parcours", aldus het bedrijf, dat zich naast weekendopeningen ook richt op groepen en kinderfeestjes. "Speciaal voor de jongste Sports & Fun liefhebbers hebben we nieuwe arrangementen ontwikkeld voor de woensdagmiddag, zaterdag en zondag", schrijft het bedrijf. "Het kinderfeestje is een programma waar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen napraten".

De reguliere openingstijden van het park, zijn zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur. De keuken is op beide dagen geopend van 11.30 tot 18.30 uur. Op tussenliggende dagen is het park op aanvraag geopend voor groepen en gezelschappen vanaf 20 personen. Kijk voor meer informatie en verdere mogelijkheden op https://www.flevonice.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat