Home

Voortaan betaald parkeren bij Bremerbaai

Voortaan betaald parkeren bij Bremerbaai Biddinghuizen - 18 mei 2018.  Bezoekers van het strand aan de Bremerbaai in Biddinghuizen krijgen voortaan te maken met parkeerkosten. Dat meldt Strandpaviljoen Bremerbaai. Het eerste uur is nog gratis, het tweede uur is 2 euro en daarna betaal je voor een dagkaart 5 euro.

Met de nieuwe maatregel kunnen er niet meer dan 150 auto's parkeren. Als het vol is worden automobilisten doorverwezen naar naastgelegen stranden. Ook daar betaal je parkeerkosten.

De maatregel geldt van 1 april tot 1 oktober. Vooral op de warme dagen is het volgens Dick Boshuizen van het paviljoen erg fijn, omdat het soms overvol stond en dat niet wenselijk is voor de hulpdiensten.

Behalve voor de veiligheid bij calamiteiten is er ook een financiële reden: "Aquacentrum Bremerbergse Hoek onderhoudt de hele Bremerbaai, waaronder het strand en de toiletten. Daar zetten ze personeel op en dat moet natuurlijk betaald worden. Daarom hadden ze twee jaar geleden al plannen voor betaald parkeren. En nu is dan het moment gekomen dat ze er een slagboom voor hebben gezet'', aldus Boshuizen.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat