Home

Alle grote trekkermerken op AgroTechniek 2018

Alle grote trekkermerken op AgroTechniek 2018 Biddinghuizen - 10 augustus 2018.  Alle grote trekkermerken staan in september op de jubileumeditie van AgroTechniek Holland (ATH). "Dat is goed nieuws voor onze bezoeker", aldus beursmanager Willem Bierema. "Enkele trouwe deelnemers gaan dit jaar groter exposeren".

ATH biedt niet alleen de mogelijkheid om nieuwe machines te tonen en verkopen door exposerende merken, maar ook jonge gebruikte machines: in het 'Zo goed als nieuw Paviljoen' kunnen dealers van de exposerende merken op de beurs hun jonge gebruikte kapitaalintensieve trekkers en werktuigen tonen die minimaal 1 jaar oud zijn of minimaal 500 draaiuren hebben.

Naast de ruim 3.000 trekkers en machines van 500 merken zijn er dagelijks demonstraties aardappeltechniek, maïs, bieten rooien en niet kerende grondbewerking en kunnen bezoekers op een speciaal parcours hun behendigheid met trekkers, heftrucks en verreikers testen en op het TrekkerParcours testritten maken op de allernieuwste trekkermodellen. Bierema: "We tonen kortom alles wat boeren boeit".

Dagelijks open van 10 tot 17 uur
De vijfde editie van Nederlands grootste landbouwevenement in Biddinghuizen is van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september 2018 dagelijks open van 10 tot 17 uur. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom.

Alle actuele informatie over deelnemers, merken, innovaties en de plattegrond is te vinden op www.agrotechniekholland.nl

Organisatie ATH / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat