Home

Aviodrome en Walibi Holland in top 10 populairste attracties

Aviodrome en Walibi Holland in top 10 populairste attracties Biddinghuizen - 22 augustus 2018.  Het Aviodrome in Lelystad en Walibi Holland in Biddinghuizen zitten in de top 10 van de populairste attracties. Dat blijkt uit de vijfde editie van het Dagattracties Merkenonderzoek. Het onderzoek wordt gedaan onder 1600 Nederlanders. Daarbij wordt vooral gekeken naar het imago van de parken.

Binnen het merkenonderzoek zijn verschillende categorieën. Zo staat het Aviodrome op de achtste plek in de top 10 voor populaire leerzame dagattracties. En Walibi Holland staat in de top 10 voor populairste attractieparken op nummer 4.

Beide attracties doen het al jaren goed binnen de lijsten. Zo stond Walibi in 2016 ook al op de vierde plaats en is het Aviodrome sinds datzelfde jaar 2 plekken gestegen.

Top 3
Naast de meest populaire attracties wordt onder meer gekeken naar prijs/kwaliteitverhouding, gewaagdste attracties, gemoedelijkste attracties en vriendelijk personeel. Deze worden weergegeven in een top 3.

Ook in deze kleinere categorieën zijn Flevolandse parken terug te vinden. Walibi is het park met de op één na gewaagdste attracties, aldus de bezoekers. En de Orchideeën Hoeve heeft de tweede plek voor gemoedelijkste attracties en de derde plek voor vriendelijk personeel veroverd.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat