Home

Aicplus van Agrifac wint innovatieprijs bronzen sikkel 2018

Aicplus van Agrifac wint innovatieprijs bronzen sikkel 2018 Biddinghuizen - 12 september 2018.  De vakjury heeft unaniem de innovatieprijs Bronzen Sikkel op ATH toegekend aan AiCPlus van Agrifac Machinery BV: "Dit camerasysteem met kunstmatige intelligentie is de techniek van de toekomst die zorgt voor gericht sproeien en plantspecifieke behandeling, en daarmee reductie van beschermingsmiddelen. Een waardevolle innovatie voor de sector die de Bronzen Sikkel 2018 meer dan verdient."

De innovatieprijs is uitgereikt op de eerste dag van AgroTechniek Holland in Biddinghuizen, het grootste agro-evenement van Nederland.

Tweede en derde prijs
De jury kende een tweede prijs toe aan Case IH/Steyr voor de S-Brake en aan New Holland voor het Intelligente aanhangwagenremsysteem. "Beide bedrijven ontvangen deze tweede prijs, omdat hun nieuwe aanhangwagenremsysteem ervoor zorgt dat de aanhanger remt zonder rempedaal, maar op de bak en door gas terug te nemen. Dit zorgt voor verbetering van de verkeersveiligheid en voor extra stabiliteit."

De derde prijs was voor Homburg Holland met WaterXTRTM "dit CO2-injectiesysteem is een nieuwe methode voor het optimaliseren van de PH-waarde van water voor een optimaal spuitresultaat."

AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september dagelijks open van 10 tot 17 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat