Home

Jaguar Daimler club doet Biddinghuizen aan

Jaguar Daimler club doet Biddinghuizen aan Biddinghuizen - 19 oktober 2018.  Op zondag 21 oktober 2018 organiseert regio Oost van de Jaguar Daimler club haar herfsttintentoertocht. Dit jaar wordt de toertocht een Rondje Randmeren. De rit voert door een rijk geschakeerd landschap met bossen en over de Veluwe. Het startpunt is bij restaurant Beachclub NU in Biddinghuizen. Twee weken geleden kwam hier ook al een grote groep Ferrari's bij elkaar.

Bij BeachclubNu hebben de deelnemers een fraai uitzicht over het Veluwemeer tussen Elburg en Dronten. Vanaf 9.30 uur is de ontvangst; de rit start tussen 10.30 en 11.00 uur. De ochtendrit, die langs waterrijk gebied loopt, is ca. 50 km lang. De middagrit, ook van ongeveer 50 km, gaat over de bosrijke Veluwe. De herfsttintentoertocht eindigt ook weer bij BeachclubNu, waar vanaf 16.00 uur een hapje en een drankje worden geserveerd.

De aanmelding voor deelnemers is ondertussen gesloten. Meer informatie over de club en het verdere programma, vind je op JDCH.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat